Opći uvjeti poslovanja

Podaci o prodajnom mjestu:

Vertron d.o.o.

Uvjeti prodaje:

Prodavatelj (Isporučitelj) je Vertron d.o.o. za trgovinu putem Internet trgovine https://www.vertron.hr  (u daljnjem tekstu Webshop Vertron).
Kupac robe je posjetitelj internetske trgovine https://www.vertron.hr koji odabere minimalno jedan proizvod, stavi ga u košaricu, ispuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje narudžbu Prodavatelju.
Kupnja kupcu omogućuje kupnju svih dostupnih proizvoda te se uneseni podaci koriste samo za trenutačnu kupnju, ali neće biti pohranjeni u bazu kupaca Internet trgovine.
Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti Hrvatska kuna (kn), s uračunatim PDV-om od 25%.
Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.
Sva plaćanja provode se u hrvatskoj nacionalnoj valuti Hrvatska kuna (kn).

Više o uvjetima kupovine tj. naručivanju, plaćanju, dostavi i povratu tj. reklamaciji možete naći na https://www.vertron.hr/uvjeti-kupovine/

Načini i uvjeti plaćanja:
 
Jamstveni uvjeti koji se daju uz proizvod ili uslugu:

Cijenjeni kupci:

za klima uređaje koje mi isporučimo i montiramo dajemo jamstvo kako slijedi:

PANASONIC:   2 godine
LG:  3 godine
DAIKIN: 3. godine

Svi proizvodi u internet trgovini Vertron imaju najmanje dvogodišnje jamstvo, koje počinje od dana prodaje uređaja. Jamčimo da navedeni proizvod, koji smo isporučili, nema nedostataka ili grešaka u konstrukciji te da je prikladan za upotrebu. Jamstvo na klima uređaje vrijedi isključivo ako ugradnju i puštanje u rad proizvoda izvrši ovlaštena osoba/tvrtka.